Recept na tento puding jsem našel v téměř 100 let staré české kuchařce. Není to klasický puding z pytlíku jak známe dnes, ale je z ovoce, tvarohu, žloutků, ostatně podívejte se sami!
Multifunkční hrnce
Petr má pro vás recept na marinované skopové maso tak, jak ho připravují na jihu Anglie, se speciální marinádou. už se mi sbíhají sliny. Dobrou chuť!
Co pak asi vaří v Německu? To nám ukáže Katka! Hovězí s šípkovo-dýňovou omáčkou a hnědou rýží, to bude určitě chutnat všem. Hlavní chod i přílohu připravíme najednou v multifunkčním hrnci Salente Cuco a za 30 minut máme hotovo!
V této době jsou oblíbené steaky, nebo někdo preferuje hamburgery. Já ale nedám dopustit na tuto lahůdku kterou si dnes připravíme, loupanou plec po burgundsku, nebo chcete-li na víně. Použijeme tlakové vaření v multifunkčním hrnci Salente Cuco.
Máte chuť na něco sladkého? Co si dát třeba piškotové nočky s ovocnou omáčkou od Petra Stupky. Snadno a rychle připravíte v multifunkčním hrnci Salente Ario.
Připravte si doma celý nedělní oběd v jednom multifunkčním zařízení Salente Ario. Petr Stupka vám ukáže, jak na to.
Petr Stupka se s vámi podělí o další staročeský recept připravený v multifunkčním hrnci Salente Cuco. Paní Dobromila Rettigová ho nazývala Buding s jazykem a kapusou. Byla by škoda nechat taková dobrá jídla vymizet z našich kuchyní. Zkusíte ho? Dejte nám vědět do komentářů jak se vám to povedlo. Přejeme dobrou chuť!
Podívejte se na další báječný recept od kulináře Petra Stupky – kotlety plněné houbami Tento recept je malá nostalgie, jako kluk jsem jezdil na vysočinu a s dědou jsme zavítali k hajnému, kde jeho paní připravovala kotletu plněnou houbami. Nyní si díky multifunkčnímu hrnci Salente Cuco můžete na kotletce pochutnat stejně jako já když jsem byl malý.
Peťa ráda sportuje, ale taky si ráda zamlsá. Že to nejde dohromady? Podívejte se, jak snadno jde připravit fitness koláč v multifunkčním hrnci Salente Ario. Dobrou chuť a buďte fit!
V době mysliveckých honů je ideální čas na zvěřinu. Nechte se inspirovat receptem Petra Stupky a přesvědčte se, že je to chutné maso, které by do jídelníčku mělo patřit.
Na světě existuje spoustu způsobů, jak dusit maso a zeleninu společně. Vyzkoušejte si i tento jednoduchý mezinárodní recept od Petra Stupky jak lahodně připravit krutí stehýnka. Dobré chutnání.
Po obědě se sluší ke kávě nějaký ten desert nebo dortíček. Mám pro vás recept na dort z červené řepy, který upečeme v multifunkčním hrnci Salente Ario. Jednoduchý desert na kterém si zaručeně pochutnáte. Dobrou chuť!
Kulinář Petr Stupka uvaří kuřecí špalíky se zeleninou, které doplní šunkovou klobáskou. Nejprve bude dusit a pak to ještě všechno zapeče, díky Salente Ario, pěkně v jenom hrnci. Nakonec k tomu ještě udělá rýži.
Jednoduchý a vynikající obídek. Dobrou chuť!
Variace na vepřo-knedlo-zelo od Petra Stupky. Fígl je v tom, že se vepřová se peče na zelí i s přílohou dohromady v multifunkčním hrnci Salente Ario.
Přinášíme vám další báječný recept od kulináře Petra Stupky. Tentokrát to bude pečené koleno na pivě.
Recept Petra Stupky na výtečný maďarský sedlácký guláš. Petr vaří guláš v multifunkčním hrnci Salente Cuco.
Petr Stupka tentokrát připravuje skvělý bezlepkový pohankový koláč v multifukčním zařízení Salente Ario.