Vývar se zeleninou pro Salente Ario

Ingredience:

  • kosti na polévku (dle vaší chuti – vepřové, hovězí, kuřecí, uzené)
  • zeleninová směs do polévky (mražená či čerstvá)
  • voda
  • špetka soli
  • polévkové koření – bobkový list, pepř celý, nové koření
  • bylinky – nejlépe libeček, petrželka

Postup:

Připravte si postupně do vnitřní nádoby kosti, zeleninu (pakliže použijete čerstvou, nezapomeňte nejprve očistit a opláchnout), koření, bylinky a přiměřeně soli. Vše zalijte vodou. Pozor, vody může být maximálně do 2/3 vnitřní nádoby. Zavřete tlakové víko a nastavte program – Polévka – 15 minut. Vzniklý vývar sceďte přes síto do hrnce, přidejte již uvařenou zeleninu z cedníku, můžete přidat obrané maso z kostí a dle potřeby dochuťte. Do vývaru můžete také přidat uvařené nudličky.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení