Co pak asi vaří v Německu? To nám ukáže Katka! Hovězí s šípkovo-dýňovou omáčkou a hnědou rýží, to bude určitě chutnat všem. Hlavní chod i přílohu připravíme najednou v multifunkčním hrnci Salente Cuco a za 30 minut máme hotovo!
- Hovězí maso
- slaninu
- nadrobno nakrájenou cibuli
- dýni
- vývar
- bílé víno
- hnědou rýži
- šípkový džem
- koření: sůl, pepř, bobkový list, Piemont a jalovce
Postup:
Nejprve zapneme náš multifunkční hrnec na smažení. Poté do hrnce nalejemee olivový olej a maso z obou stran prudce opečeme. Nyní maso vyjmeme a do hrnce vložíme nadrobno nakrájenou cibuli, slaninu a podusíme. Poté přidáme nahrubo nakrájenou dýni a zalijeme bílým vínem. Přidáme také šípkovou marmeládu a dochutíme solí a pepřem, bobkovým listem, piemontem a jalovci. Nyní vše zalijeme vývarem a přidáme maso. Nyní vložíme do hrnce trojnožku a do nádoby vložíme umytou a osolenou rýži a vložíme do multifunkčního hrnce. Ten zavřeme a nastavíme zařízení na program "BEANS". Po 30 minutách vyjmeme rýži, maso a koření. Poté zapneme program "SAUTE" a přidáme hnědou jíšku. Pro zjemnění přidáme smetanu a promícháme.