Hovězí maso s šípkovo-dýňovou omáčkou a hnědou rýží

Co pak asi vaří v Německu? To nám ukáže Katka! Hovězí s šípkovo-dýňovou omáčkou a hnědou rýží, to bude určitě chutnat všem. Hlavní chod i přílohu připravíme najednou v multifunkčním hrnci Salente Cuco a za 30 minut máme hotovo!

 
 
 
 
 
Suroviny:
 
  • Hovězí maso
  • slaninu
  • nadrobno nakrájenou cibuli
  • dýni
  • vývar
  • bílé víno
  • hnědou rýži
  • šípkový džem
  • koření: sůl, pepř, bobkový list, Piemont a jalovce

 

Postup: 
Nejprve zapneme náš multifunkční hrnec na smažení. Poté do hrnce nalejemee olivový olej a maso z obou stran prudce opečeme. Nyní maso vyjmeme a do hrnce vložíme nadrobno nakrájenou cibuli, slaninu a podusíme. Poté přidáme nahrubo nakrájenou dýni a zalijeme bílým vínem. Přidáme také šípkovou marmeládu a dochutíme solí a pepřem, bobkovým listem, piemontem a jalovci. Nyní vše zalijeme vývarem a přidáme maso. Nyní vložíme do hrnce trojnožku a do nádoby vložíme umytou a osolenou rýži a vložíme do multifunkčního hrnce. Ten zavřeme a nastavíme zařízení na program "BEANS". Po 30 minutách vyjmeme rýži, maso a koření. Poté zapneme program "SAUTE" a přidáme hnědou jíšku. Pro zjemnění přidáme smetanu a promícháme.

  •  
Zpět do obchodu
Jak ověřujeme recenze? Klikněte zde pro více informací.