Recept Petra Stupky na Rolovanou mysliveckou pečeni se šípkovou a švestkovou rýží

 Divočina na talíři! Dnes se bude vařit ze zvěřiny. V tomto videu vám ukážu, jak z několika surovin během chviličky připravím vynikající pečenou paštiku jako předkrm.

 

Suroviny na Rolovanou mysliveckou roládu:
800g jeleního hřbetu
160g slaniny
200g žampionů
4 vejce
miska špenátových listů
koření na mleté maso
sůl

Suroviny na Divokou švestkovou rýži:
150g červené rýže
200g rýže basmati
160g šípkové
120g sušených švestek
120g jablek
sůl
máslo
ocet

 

Suroviny na Tyrolskou šípkovou omáčku:
80g cibule
300g kořenové zeleniny
160g šípkové marmelády
60g hořčice
40g másla
300ml vývaru
160ml kysané smetany
sůl
divoké koření

Zpět do obchodu