Recept Petra Stupky na Rolovanou mysliveckou pečeni se šípkovou a švestkovou rýží

 Divočina na talíři! Dnes se bude vařit ze zvěřiny. V tomto videu vám ukážu, jak z několika surovin během chviličky připravím vynikající pečenou paštiku jako předkrm.

 

Suroviny na Rolovanou mysliveckou roládu:
800g jeleního hřbetu
160g slaniny
200g žampionů
4 vejce
miska špenátových listů
koření na mleté maso
sůl

Suroviny na Divokou švestkovou rýži:
150g červené rýže
200g rýže basmati
160g šípkové
120g sušených švestek
120g jablek
sůl
máslo
ocet

 

Suroviny na Tyrolskou šípkovou omáčku:
80g cibule
300g kořenové zeleniny
160g šípkové marmelády
60g hořčice
40g másla
300ml vývaru
160ml kysané smetany
sůl
divoké koření

Zpět do obchodu
Jak ověřujeme recenze? Klikněte zde pro více informací.