Kuře na másle (Slow Cook + Grind)

Ingredience

  • 400 g kuřecích stehen bez kosti a kůže
  • 1/2 cibule
  • 1 stroužek česneku
  • 1/2 lžičky mletého čerstvého zázvoru
  • 1/2 lžičky garam masaly (koření)
  • Koriandr, kurkuma, kmín, chilli
  • 120 g drcených rajčat
  • 1 lžíce rajčatového protlaku
  • citronová kůra
  • 150 ml kokosového mléka
  • 2 lžíce másla
  • sůl
  • lístky koriandru

Postup

  1. Kuřecí stehna omyjeme a vložíme do mixeru. Přidáme nakrájenou cibuli, česnek, zázvor, koření, drcená rajčata, rajčatový protlak, citronovou kůru, kokosové mléko a 2 lžíce másla.
  2. Zvolíme program „Slow Cook“ a necháme vše vařit 3 h.
  3. Maso vyndáme, nakrájíme na kostičky a omáčku promícháme/rozmixujeme pomocí programu „Grind“.
  4. Kuře na másle posypeme lístky koriandru a podáváme s rýží či plackou Naan.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení