Borůvková marmeláda (Soup)

Ingredience

  • 1 kg borůvek
  • 1 sklenice vody
  • 1 lžička kysel. citronové
  • 350 g cukru
  • Zavařovací skleničky s víčky

Postup

  1. Omyté borůvky a vodu dáme do mixeru, zvolíme program „Soup“ a přivedeme k varu.
  2. Po 10 minutách zvedneme víčko a přidáme Gelfix, smíchaný s cukrem a kysel. citronovou.
  3. Povaříme do zhoustnutí, přelijeme do vymytých sklenic, zavíčkujeme a otočíme dnem vzhůru.
  4. Necháme stát do druhého dne. Marmeláda po vychladnutí ztuhne.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení