Salente Rombo - Recept Petra Stupky na Tortellini plněné masem, sýrem a špenátem s fofr salsou

Petr vám dnes ukáže, jak se připravuje další italská lahůdka. Domácí tortelliny plněné vepřovým masem a ochucené šťávou z červené řepy, doplněnou fofr omáčkou, která je rychle hotová a zaručeně si na ní pochutnáte! Mrkejte na to.

 

Ingredience na tortellini: 400g těsta s červenou řepou 300g vepř. masa z plece 60g špenátových listů 100ml sladké smetany 50G strouh. parmazánu směs koření - mleté maso lžíce škrobu sůl, pepř

Ingredience na fofr salsu: 400g drcených rajčat 100g cibule 3 stroužky česneku směs koření na těstoviny 50ml olivového oleje strouhaný parmazán mleté chilli cukr, sůl, pepř

 

Zpět do obchodu
Jak ověřujeme recenze? Klikněte zde pro více informací.